Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Usi tehnice si usi rezistente la foc

usi metalice de exterior

Usi metalice, usi tehnice de diverse tipuri, folosite în diverse domenii de activitate, putând fi clasificate dupa destinatia de utilizare în usi metalice de interior sau de exterior si usi antifoc.

Usi metalice, usi tehnice

Usi metalice de exterior, fara rezistenta la foc, pot fi izolate sau neizolate si sunt concepute pentru utilizare în sectorul industrial, public si privat. Usile metalice sunt disponibile în varianta cu unul sau doua canaturi.

Usile metalice de exterior pot fi vitrate cu geam termopan, partea vitrata putând avea urmatoarele dimensiuni: 450 x 660 mm., 300 x 700 mm., 650 x 950 mm., 550 x 1100 mm. si Ø 400 mm.

Usi metalice de interior, sunt structuri solide din otel, de marimi standard sau pe comanda, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta si în varianta cu bara antipanica si maner.
Tocul este echipat cu balamale cu rulment reglabile, prevazute cu arc spiralat pentru închiderea automata.
Grosimea canatului este de 50 mm. Miezul canatului este umplut cu fagure de stabilizare si optional cu vata minerala pentru izolarea termica.
Accesorii usi metalice de interior: amortizor, grile de aerisire, vitrare cu sticla securizata dreptunghiulara sau hublou, bara antipanica.

Usi rezistente la foc

usi rezistente la foc_usi antifoc

Usi metalice rezistente la foc, omologate conform standardelor europene EN 1634, cu rezistenta la foc pe durata a 60 de minute, respectiv 120 de minute.
Pot fi instalate in zone de resedinta, supermarketuri, spitale, depozite si orice cladire din sectorul public sau privat.
Tocul este confectionat din otel galvanizat de 1.5 mm grosime, cu o latime a pervazului de 89 mm. Se fixeaza in pardoseala fara prag.
Canatul are o grosime de 60 mm., este prevazut cu miez celular impregnat cu rasini rigide. Izolarea termica este asigurata de vata minerala tratata care rigidizeaza foile de tabla.
Accesorii usi antifoc: amortizor, broasca reversibila cu bolt si zavor central, mânere rezistente la foc cu armatura din otel, 2 balamale pentru fiecare canat, o balama cu amortizor si cealalata cu rulment si suruburi pentru ajustarea pe verticala a canatului.

Galerie foto