Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Usi industriale de tip sectional

usi sectionale industriale

Usi sectionale industriale la oferta, usi industriale automate, porti sectionale industriale. Usi industriale sectionale la promotie cu minim -5% reducere la ofertare.

Usile industriale de tip sectional, reprezinta solutia eficienta pentru constructiile industriale si comerciale moderne din zilele noastre. Usile sectionale industriale sunt realizate din cele mai bune materiale si componente prelucrate si asamblate în U.E.

Usile industriale sectionale sunt formate din panouri de otel, cu grosimea de 42 mm., umplute cu spuma poliuretanica. Sunt montate pe structura metalica cu chedere duble pe toate cele patru directii cat si între paneluri rezultand astfel o izolare perfecta. Usa este astfel etansata lateral, sus, jos si între fiecare sectiune cu izolatii rezistente la intemperii.

La partea inferioara este garnitura pentru pardoseala, rezistenta la înghet sub forma de furtun profilat cu manseta dubla, pentru protectia împotriva impuritatilor, a ploii torentiale si pentru egalizarea eventualelor denivelari ale pardoselii.

Caracteristici tehnice usi sectionale industriale:

Panouri: de tip „sandwich”, productie Sycom® sunt practic sectiuni de usa din foi de otel galvanizat, îmbracate în folie de polyester si cu umplutura din spuma poliuretanica, cu grosime de 42 mm.

Panourile sunt construite astfel încat îmbinarea lor se realizeaza perfect.

Lateralele sunt închise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panourilor.

Panourile prezinta o placa metalica de întarire în zona de fixare a balamalelor.

Tratamentul aplicat panourilor le ofera o rezistenta crescuta împotriva coroziunii.

Panourile sunt disponibile în doua înaltimi: 495 mm. si 615 mm.

Panourile pot avea urmatoarele modele în functie de culoare:

panouri usi sectionale industriale

Culori standard: alb (RAL9002),maro (RAL8017), rosu (RAL3000), albastru (RAl5010), gri argintiu (RAL9006), verde (RAL6005), antracit. La cerere se poate avea orice culoare RAL si culorile imitatie lemn: stejar auriu, nuc, mahon, wenge.

culori panouri usi sectionale

Feroneria: productie FlexiForce ®, este din otel galvanizat la cald fiind de calitate superioara asigurând o functionare sigura si de lunga durata.

Sistemul de ghidare: sistemul sinelor si ghidajelor de culisare este executat din otel galvanizat termic, cu grosimea de 2 mm.

Sistemul de rulare: role din poliamida cu durabilitate ridicata, prevazute cu rulment capsulat, care asigura o functionare precisa si silentioasa.

Sistemul de ridicare: prin cabluri de otel inoxidabil ascunse in stalpul usii de garaj, pentru eliminarea riscului de accidentare si totodata micsorarea spatiului lateral necesar pentru montaj, tamburi din fonta si arcuri de torsiune ce contrabalanseaza perfect greutatea panourilor.

Sistemul de protectie: siguranta în utilizare este garantata de panourile cu protectie împotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta în cazul ruperii arcurilor si a cablurilor de sustinere.

Sistem de protectie împotriva ruperii arcurilor.

Sistem de protectie împotriva ruperii cablurilor.

sistem anti rupere cabluri usi sectionale industriale

Sistem de actionare standard usi sectionale industriale:

  • reductor cu lant 1:4 cu montaj pe ax.

reductor cu lant

  • Usa sectionala industriala poate fi actionata optional cu motor lateral montat pe ax. În cazul actionarii electromecanice actionarea standard se face prin intermediul unui panou de control cu butoane sus-stop-jos. La cerere pot fi adaugate module de comanda cu telecomanda.

actionare usi sectionale industriale

Usi de acces pietonal

Usa sectionala industriala poate fi dotata cu o usa pietonala încorporata, care permite accesul fara a fi necesara deschiderea întregii usi sectionale. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces reducându-se astfel consumul de energie termica atunci când se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea si iesirea frecventa în hala, depozit.

culori profile usi pietonale

Vitrare usi sectionale industriale

Toate tipurile de usi industriale sectionale pot fi accesorizate cu ferestre cu geamuri duble din plexiglas. În cazul vitrarii simple ramele pot fi albe sau negre. De asemenea usile industriale se pot accesoriza cu panouri integral vitrate. Pentru acest tip de vitrare se folosesc panouri din aluminiu cu sectiuni vitrate din plexiglas.

usi industriale vitrate

Usa cu panou integral vitrat Usa cu vitrare simpla (ferestre)

Sisteme constructive usi industriale sectionale

Din punct de vedere constructiv si al utilitatii usilor sectionale acestea au tipuri diferite de ghidaje în functie de model si dimensiuni si se împart în urmatoarele categorii:

Usi industriale sectionale cu sistem de ridicare SL (standard lift) – culisare standard.

usa sectionala standard lift

Usi industriale sectionale cu sistem de ridicare HL (high lift) – culisare pe sina partial înaltata.

usa sectionala high lift

Usi sectionale industriale cu sistem de ridicare VL (vertical lift) – culisare pe sina complet verticala.

usa sectionala vertical lift

Usi sectionale industriale cu sistem de ridicare FTR (following the roof) – culisare în panta dupa acoperis.

usa sectionala following the roof

Usi sectionale industriale cu sistem de ridicare FHL (following high lift) – culisare pe sina partial înaltata si apoi în panta.

usa sectionala following high lift

Pentru a spori siguranta si protectia utilizatorilor usilor de garaj industriale, trebuie ca verificarea acestor usi sa se realizeze in mod regulat. Apelati pentru acest lucru la specialistii firmei noastre.

Cere Oferta

Galerie Foto

Tags: usi sectionale, usi industriale, usi sectionale industriale, usi industriale ieftine, usi garaj automate, usi sectionale Galati, usi industriale sectionale Galati, usi sectionale Braila, usi industriale sectionale Braila, usi industriale ieftine Braila, usi sectionale Buzau, usi industriale sectionale Buzau, usi industriale ieftine Buzau, usi industriale sectionale Bacau, usi sectionale Bacau, usi industriale ieftine Bacau, usi sectionale Tulcea, usi industriale sectionale Tulcea, usi sectionale ieftine Tulcea, usi sectionale Vaslui, usi industriale sectionale Vaslui, usi industriale ieftine Vaslui, usi sectionale Vrancea, usi industriale sectionale Vrancea, usi industriale Vrancea, usi industriale ieftine Vrancea, usa sectionala industriala, usi automate industriale, Mondomatic.