Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Usi de garaj sectionale de tip rezidential

usi de garaj sectionale

Usi de garaj sectionale la oferta, usi garaj automate, usi sectionale rezidentiale, porti garaj automate. Usi de garaj sectionale cu automatizare, la promotie, cu 10% reducere pe loc la semnarea contractului de achizitie.

Dimensiuni minime constructive: (LxH) 2000mm x 1865mm, iar cele maxime constructive: 5000mm x 3095mm.

promotii usi de garaj sectionale

Mondomatic, va ofera, usi de garaj sectionale rezidentiale într-o gama variata de modele si culori, completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau va renovati casa, usile noastre se vor potrivi perfect, adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra, alaturi de o utilizare îndelungata si silentioasa.

Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional, câstigul de spatiu este maxim. Usile se monteaza în spatele

golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasând libera întreaga intrare în garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.

Practic acest tip de usa este construit din mai multe panouri de tip „ sandwich”, îmbinate între ele cu ajutorul

unor balamale, fiind fixate în ghidajele laterale de culisare cu ajutorul unor role de culisare prevazute cu

rulmenti. Actionarea portii se face cu ajutorul unor cabluri laterale agatate la unul dintre capete de panoul

inferior al portii, iar la celalalt capat fiind prinse de o rola de înfaşurare montata pe un ax actionat cu

ajutorul unor arcuri de torsiune, sau la capatul unor arcuri de tractiune, în functie de model.

Sisteme constructive pentru usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale pot fi costruite în trei variante din punct de vedere al sistemului de actionare:

  • Usi de garaj cu arcuri de torsiune în fata:

Arcuri garantate 25.000 de cicluri, montate pe grinda deassupra golului, necesitând un buiandrug de minim 200 milimetri înaltime pentru varianta manuala si 250 milimetri pentru varianta cu automatizare.

usa sectionala cu arcuri de torsiune in fata

  • Usi de garaj cu arcuri de torsiune în spate:

Arcuri garantate 25.000 de cicluri, montate la capatul sinelor orizontale, necesitând un buiandrug de minim 55 milimetri înaltime pentru varianta manuala si 95 milimetri pentru varianta cu automatizare.

usa sectionala cu arcuri de torsiune in spate

  • Usi garaj cu arcuri de tractiune montate în sinele verticale:

Arcuri garantate 15.000 de cicluri, este necesar un buiandrug de minim de 80 milimetri înaltime pentru varianta manuala si minim 120 milimetri pentru varianta cu automatizare.

usa sectionala cu arcuri de tractiune in sina verticala

Caracteristici tehnice usi de garaj sectionale:

Model de usa sectionalaL-latime
maxima usa
în mm
H-înaltime maxima usa
în mm
G-înaltime grinda
în mm
Hu-înaltime utila
în mm
LS/LD-latime min. stălpi laterali
in mm
AG-adâncime minima garaj
in mm
manualelectricmanualelectricmanualelectric
Arcuri în fata50003095200250H-95H100H+500H+1000
Arcuri în spate500030955595H-95H-95100H+500H+1000
Arcuri în sina4500250080120H-55H-5595H+500H+1000

 

Panouri pentru usi de garaj sectionale

Panourile de tip „sandwich” sunt practic sectiuni de usa din foi de otel galvanizat, îmbracate in folie de polyester si cu umplutura din spuma poliuretanica fara freon, cu grosime de 40 mm si 42 mm.

Panourile sunt construite astfel încat îmbinarea lor se realizeaza perfect. Lateralele sunt închise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panourilor. Panourile au cate o placa metalica de întarire in zona de fixare a balamalelor.

Tratamentul aplicat panourilor le ofera o rezistenta crescuta împotriva coroziunii.

Panourile sunt disponibile în doua inaltimi: 500 mm si 610 mm. Culori standard: alb (RAL9010 si RAL9002), maro (RAL8014 si RAL8019), argintiu (RAL9006), la cerere se poate avea orice culoare din gama RAL, precum si culorile imitatie lemn: stejar auriu, nuc, mahon si wenge.

culori panouri usi sectionale

Panourile pentru usi de garaj sectionale, comercializate de Mondomatic sunt disponibile în trei variante constructive: Multi – panouri cu dungi, Single – panouri cu o dunga centrala si Blocks – panouri cu casete.

panouri usi de garaj sectionale

Feronerie

Sistemul sinelor si ghidajelor de culisare este executat din otel galvanizat. Rolele de culisare sunt din otel galvanizat fiind prevazute cu rulment, ceea ce asigura o functionare precisa si silentioasa.

rola cu suport feronerie usi sectionale

Sisteme de protectie pentru usi sectionale

Usile sunt dotate cu sistem de protectie împotriva ruperii arcurilor, iar optional pot fi acesorizate si cu sistem de protectie împotriva ruperii cablurilor.

sisteme de protectie usi sectionale

Vitrare simpla usi garaj

Usile sectionale pot fi accesorizate cu ferestre. Vitrarea este realizata cu geamuri duble din plexiglas. Poate fi simpla sau cu ornamente. În cazul vitrarii simple ramele pot fi de culoare alba sau neagra.

geamuri usi sectionale geam rotund

Usi pietonale

Usa de garaj sectionala poate fi dotata cu o usa pietonala încorporata sau alaturata, care permite accesul în garaj fara a fi necesara deschiderea întregii usi de garaj. Aceasta situatie este recomandata când nu exista o alta cale de acces în garaj, reducându-se astfel consumul de energie termica atunci când se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea frecventa în garaj.

culori profile usi pietonale

Sistemele de usi pietonale cu rama vopsita la culoarea panourilor, fac parte din gama Premium si pot fi montate doar pe panourile SiCom cu grosimea de 42 mm.

Pentru sistemele de usi pietonale din gama Clasic cu rama de culoarea aluminiu anodizat, acestea se pot monta pe panourile Tecsedo sau alte panouri cu grosimea de 40 mm.

usa pietonala cu prag si fara prag

Sisteme de actionare

Închiderea si deschiderea usilor de garaj sectionale se poate face manual sau electromecanic cu ajutorul sistemelor de automatizare.

Pentru varianta manuala este necesara montarea unui sistem de închidere, varianta economica de închidere este cea cu zavor pe interior, în cazul în care exista acces pietonal separat în incinta garajului sau un sistem de închidere cu yala, necesar în special atunci când nu exista o alta cale de acces în incinta garajului.

sisteme de inchidere

Sistem de închidere cu zavor pe interior Sistem de închidere lateral cu yala pe exterior

În cazul variantei automatizate actionarea usii se face mult mai usor si placut, nefiind necesar nici un efort din partea dumneavoastra.

Ca si în cazul deschiderii manuale trebuie tinut cont daca exista o alta cale de acces pietonal în interiorul garajului, în cazul în care nu exista alta cale de acces, atunci este necesara accesorizarea automatizarii cu un sistem de deblocare în cazul unei pene de curent.

deblocator extern usi de garaj sectionale

Sisteme de deblocare usi de garaj sectionale actionate electric

Automatizari usi de garaj

Pentru sistemele de automatizare a usilor de garaj sectionale utilizam marci binecunoscute din U.E. ca: Nice, BFT, Came, Erreka si Roger.

Automatizarea se alege în functie de mai multe criterii, unele dintre acestea sunt: înaltimea usii, greutatea acesteia, tipul de uzura la care este supusa (numarul de deschideri zilnice) si bineînteles disponibilitatea financiara a clientilor.

usa sectionala automata

Cere Oferta

Galerie foto

Tags: usi garaj, usi de garaj sectionale, usi sectionale, usi garaj ieftine, usi de garaj Galati, usi garaj Galati, usi garaj ieftine Galati, usi garaj Braila, usi de garaj sectionale Braila, usi garaj ieftine Braila, usi garaj Buzau, usi de garaj sectionale Buzau, usi garaj ieftine Buzau, usi garaj Bacau, usi de garaj sectionale Bacau, usi garaj ieftine Bacau, usi garaj Tulcea, usi de garaj sectionale Tulcea, usi garaj ieftine Tulcea, usi garaj Vaslui, usi de garaj sectionale Vaslui, usi garaj ieftine Vaslui, usi garaj Vrancea, usi de garaj sectionale Vrancea, usi garaj Vrancea, usi garaj ieftine Vrancea, usa de garaj, usa de garaj sectionala, preturi usi de garaj, porti garaj, porti automate garaj, usi automate garaj, usi de garaj rezidentiale, usi garaj rezidentiale.