Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Rulouri exterioare aplicate sau suprapuse

rulouri exterioare aluminiu

Oferta pentru rulouri exterioare aluminiu, rulouri suprapuse aluminiu, rulouri exterioare aplicate actionate manual cu snur, reducere 10% pe loc la semnarea contractului de achizitie.

oferta pret rulouri exterioare

Rulourile exterioare din aluminiu reprezinta cea mai buna solutie de avea umbra si racoare în zilele toride de vara. Folosirea rulourilor pe timpul verii, poate suplini în unele cazuri un aparat de aer conditionat, totodata obtinindu-se o izolare fonica superioara. Prin folosirea acestor rulouri exterioare din aluminiu în perioada iernii, se poate reduce consumul de energie termica cu minim 10%.

Tipuri de rulouri exterioare aluminiu, dupa modul de montaj:

Rulouri exterioare aplicate:

Acest tip de rulouri se monteaza pe tâmplaria existenta, între glafurile ferestrei sau pe perete.

rulouri exterioare aplicate

Sistemele de rulouri aplicate sunt destinate utilizarii pe structuri existente. Covorul de lamele se ruleaza într-o cutie din aluminiu aflata pe perete sau pe tâmplarie, caseta având în acelasi timp si un rol decorativ.
Pentru acest sistem oferim două tipuri de casete: caseta în sistem SK 45 caseta tesita la 45º si caseta rotunda SKO.
Tot din categoria rulouri aplicate face parte si sistemul de rulouri tencuibile cu caseta SP, care este utilizat mai des la cladirile noi, dar poate fi montat cu succes si pe cladirile deja existente sau în curs de renovare.
Rulourile aplicate pot fi simple sau cu plasa contra insectelor încorporata.

Ghidajele simple sunt tot din aluminiu și au 53 mm latime si 22 mm grosime. Pentru sistemul cu plasa încorporata se folosesc ghidajele duble.

ghidaj simplu rulouri aluminiughidaj dublu rulouri aluminiu

Rulouri suprapuse:

Acest tip de rulouri exterioare suprapuse se monteaza odata cu tâmplaria, deasupra tocului ferestrei.

rulouri suprapuse aluterm

Sistemul de rulouri suprapuse este conceput pentru instalare atât la cladirile nou construite cât si la cele aflate în proces de renovare.
Desi face parte integranta din fatada cladirii, caseta nu este vizibila la exterior, iar izolatia din interior a cutiei pentru rulou asigura o excelenta termoizolatie.
Utilizarea acestui sistem de rulouri suprapuse va aduce o reducere consistenta a cheltuielilor cu încalzirea în sezonul rece, precum si mentinerea unei temperaturi placute la interior în sezonul cald.

Pentru detalii referitoare la rulourile suprapuse OPOTERM, apasati aici.

Acest tip de rulouri suprapuse pot fi simple sau cu plasa contra insectelor încorporata.

Lamelele sunt confectionate din profile de aluminiu de 39 mm latime si 9 mm grosime, umplute cu spuma poliuretanica fara CFC. Greutate: 3 kg/mp.

protectie termica si fonica

Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica, a sinelor de ghidare din aluminiu cu perii si a casetei suprapuse din PVC cu izolatie din polistiren. Lamele sunt vopsite electrostatic fiind astfel foarte rezistente la intemperii sau la actiunea razelor solare.

Odata montate, rulourile exterioare ofera protectie împotriva musafirilor nepoftiti si împotriva luminii solare.

Perfect integrate în stilul arhitectural al casei tale, rulourile aplicate sau cele suprapuse pentru ferestre îsi dovedesc cu prisosinta utilitatea.
Acestea asigura protectie termica, fonica si împotriva razelor solare, siguranta împotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.

Rulourile exterioare pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare cu bolturi, sporindu-se astfel protectia antiefractie.

 

Culori rulouri exterioare

Culorile standard pentru lamele sunt: alb, gri, maro sau maro închis, iar la cerere culori din gama RAL si nuante de imitatie lemn: stejar auriu, nuc, mahon si wenge.

Culorile standard pentru caseta si ghidajele laterale sunt: alb, gri, maro sau maro închis, la cerere pot fi si în nuante de imitatie lemn: stejar auriu, nuc, mahon si wenge.

culori lamele rulouri exterioare

Actionare rulouri exterioare

Actionarea se poate face manual cu chinga sau snur, cu manivela sau arc si electric cu buton sau cu telecomanda.

actionare manuala cu snuractionare manuala cu manivela sau arcactionare electrica cu butonactionare electrica cu telecomanda

Avantaje utilizare rulouri aluminiu

  • Consum redus de energie termica, iarna diminueaza pâna la 30% costurile la caldura si vara pastreaza o temperatura constanta în locuinta.
  • Izolare fonica, reduc nivelul de zgomot în interior cu pana la 10dB.
  • Protectie solara, împiedica încalzirea interiorului casei, rulourile actionând ca o bariera împotriva razelor soarelui.
  • Siguranta si securitate, reduce aproximativ 90% din riscurile de intrare prin efractie.
  • Intimitate, asigura discretia casei în orice moment al zilei.

Pliant rulouri exterioare aluminiu

Cere Oferta

 

Galerie foto

Tags: rulouri exterioare, rulouri aluminiu, rulouri exterioare ieftine, rulouri exterioare pret, rulouri exterioare Galati, rulouri exterioare ieftine Galati, rulouri Galati, rulouri aluminiu Galati, rulouri exterioare Braila, rulouri exterioare ieftine Braila, rulouri Braila, rulouri aluminiu Braila, rulouri aplicate aluminiu, rulouri suprapuse aluminiu, Galati, Braila.