Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Produse pentru domeniul rezidential

Mondomatic comercializeaza si instaleaza:

Sisteme de automatizari porti, sisteme de închidere: usi de garaj, usi tehnice, tamplarie pvc, închideri perimetrale: porti batante, porti culisante si garduri, sisteme de usi automate, precum si sisteme de umbrire: copertine, pergole, rulouri exterioare si jaluzele orizontale.

domeniul rezidential

Oferim consultanta si masuratori, prestam servicii de montaj pentru toata gama de produse comercializate pentru domeniul rezidential:

Automatizari porti

automatizari porti

Automatizari porti batante si porti culisante într-o gama larga de solutii oferite de Mondomatic. Motoare pentru porti rezidentiale, comerciale si industriale.

Vezi pagina

Usi de garaj sectionale

usi de garaj sectionale

Concepute pentru mai toate tipurile de garaje, usile sectionale propuse de Mondomatic sunt construite sa-si mentina în timp frumusetea si functionalitatea lor.

Vezi pagina

Usi de garaj rulou

usa de garaj rulou

Usile de garaj rulou sunt din punct de vedere estetic si structural cea mai buna solutie. Realizate din aluminiu, sunt durabile si de calitate.

Vezi pagina

Geamuri mobile

geamuri mobile

Datorita sistemului de închidere cu geamuri mobile, va puteti bucura de terasa, veranda, balconul dumneavoastra pe tot parcursul anului.

Vezi pagina

Rulouri aluminiu

rulouri aluminiu

Rulourile exterioare din aluminiu sunt printre cele mai bune sisteme de umbrire, securizare, izolare si economisire de pe piata. Cereti oferta de pret Mondomatic.

Vezi pagina

Pergole si copertine

copertine retractabile

O gama larga de copertine confectionate la comanda: copertine cu brate, copertine terase, balcoane si ferestre. Pergole din aluminiu si lemn.

Vezi pagina

Porti autoportante

porti autoportante

Portile autoportante se deschid si se închid fara sa atinga solul. În acest fel nu sunt probleme cu gheata sau cu pamântul adunat pe sina portii.

Vezi pagina

Porti din fier forjat

porti fier forjat

Confectionam o gama larga de modele pentru porti, garduri, balustrade si balcoane din elemente de fier forjat si teava rectangulara.

Vezi pagina

Bariere automate

bariere automate

Descoperiti gama de bariere automate, condominiale, cu control acces, propuse de Mondomatic. O gama larga de solutii pentru toate necesitatile.

Vezi pagina

Tâmplarie PVC Rehau

tamplarie pvc

Tâmplaria PVC va ofera siguranta si securitate, economii mari de energie, are costuri reduse de întretinere si ofera o protectie fonica buna.

Vezi pagina

Jaluzele orizontale

jaluzele orizontale

Simplu de utilizat, jaluzelele orizontale sunt produse clasice, fiind ideale pentru filtrarea sau stoparea accesului luminii în încapere.

Vezi pagina

Videointerfoane

videointerfoane

Sistemul de videointerfonie integreaza atât functia clasica a unui interfon cât si de camera video, putându-se identifica vizitatorul pe un monitor.

Vezi pagina

 

 

Tags: usi de garaj, automatizari porti, usi automate, autoportante, bariere automate, rulouri exterioare aluminiu, geamuri mobile, copertine retractabile, pergole aluminiu, tamplarie pvc, jaluzele orizontale, videointerfoane.

Oferte, Promotii 2018

Oferte Speciale

oferte_speciale_2018

oferte-speciale

Gasiti-ne pe Google +
Mondomatic You Tube
Protectia consumatorului

anpc logo