Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Copertine retractabile si pergole cu acoperis retractabil

copertine retractabile si pergole

Comercializam: copertine retractabile, capotine sau marchize mobile, copertine de balcon si pergole cu acoperis retractabil.

Toate sistemele de copertine reprezinta o modalitate practica si distinsa de a obtine umbra si confort atunci când este nevoie.
Acestea creaza o zona placuta, protejata de intemperii si razele solare. Actionarea acestora se poate face manual cu manivela sau electric prin intermediul sistemelor de automatizari.

Pergole si copertine retractabile, sisteme de umbrire profesionale

Sistemele de copertine mobile pot fi amplasate la spatii comerciale, vile, hoteluri, banci, terase, balcoane, etc.
Fiecare copertina, fie ea retractabila sau fixa, are un caracter individual, fiind construita pentru a se potrivi perfect destinatiei sale.
Structura copertinelor este din aluminiu, ceea ce confera o rezistenta optima la intemperii, usurinta la montare si întretinere.

Estetica ireprosabila, fiabilitatea, gama de culori, modelele disponibile si usurinta în montaj au facut ca acest produs sa devina unul foarte apreciat în domeniul amenajarilor exterioare, atât pentru terasele comerciale cât si pentru cele personale.

Pentru detalii descarca pliant Tesaturi acrilice Tempotest

Materialul folosit pentru umbrire este un acril tratat cu teflon rezistent la caldura si umezeala, productie Tempotest®.
Tesaturile din colectia Tempotest® sunt impermeabile si rezistente la mucegai, pete de sare si la decolorare UV.
Un alt material care poate fi folosit este format dintr-un amestec din PVC si poliester oferind o rezistenta sporita la umezeala.

Structura copertinei si a marchizei este construita din aluminiu, vopsit în camp electrostatic, fiind extrem de rezistenta la intemperii.

Ca accesorii optionale avem senzorul de vânt. Acesta asigura protectia copertinei retractabile împotriva vantului puternic, realizând închiderea automata a bratelor în cazul fenomenelor eoliene extreme.
Senzorul de soare asigura deschiderea automata a marchizei la o anumita intensitate a luminii.

Copertine retractabile

copertina retractabila

Copertinele sunt parasolare plane retractabile sau marchize spatiale fixe. Actionate manual sau electric, aceste copertine retractabile pot fi folosite pentru umbrirea balcoanelor, vitrinelor, teraselor sau a spatiilor pentru recreatie, etc.

Gama variata de copertine cu brate retractabile, copertinele mobile sau copertine retractabile, va ofera solutia ideala pentru o protectie solara sigura si eficienta.

Aceste produse au fost testate si aprobate de catre forurile europene competente din domeniul sistemelor de umbrire profesionale.

Gama de copertine mobile cu brate retractabile, cuprinde dimensiuni si modele care acopera toate necesitatile de confort si design a spatiilor rezidentiale si comerciale.

Copertinele pot fi montate si adaptate pentru aproape orice terasa sau balcon. Acestea pot fi montate atât pe orizontal cât si pe vertical. Anumite modele de copertine pot fi ancorate de balustrada balconului pentru un sprijin mai bun împotriva vântului.

Marchize sau Capotine

capotine

Produsele marchize sau capotine sunt practic parasolare de fereastra derivate din ramura copertinelor retractabile. De fapt aceste marchize sau capotine sunt un fel de copertine retractabile mai mici concepute spre a acoperi ferestrele de bloc sau de case.

Marchizele mobile sau capotinele reprezinta un mod facil de acoperire si protectie. Acestea pot acoperi o suprafata de la 50 cm pâna la 550 cm, cu o raza de proiectie de la 50 cm la 150 cm.

Unul dintre marile avantaje ale capotinelor sau ale marchizelor mobile este ca pot suporta pe structura atât pânza cât si PVC-ul.

Pergole cu acoperis retractabil

Pergolele ajuta la extinderea spatiului exterior, protejând de soare, umezeala si ploaie.

Sistemele de pergole mobile dau un nou sens spatiilor deschise din gradina sau terasa dumneavoastra.

Nu este nimic mai frumos decât relaxarea în aer liber, fiind în acelasi timp protejat de razele soarelui.

Aceste pergole cu acoperis retractabil au structura de rezistenta proprie, din aluminiu. Acoperisul este format dintr-o structura din profile orizontale care fixeaza pânza, totul culisând pe profile tip sine cu ajutorul unor carucioare actionate cu o curea de distributie dintata.

Pentru detalii suplimentare vizitati site-ul copertine.mondomatic.ro

Galerie foto

Tags: copertine retractabile, copertine mobile, marchize, capotine, pergole retractabile, copertine ieftine, copertine Galati, copertine retractabile Galati, marchize Galati, pergole Galati, copertine Braila, copertine retractabile Braila, marchize Braila, pergole Braila, copertine Buzau, copertine retractabile Buzau, marchize Buzau, pergole Buzau, copertine Focsani, copertine retractabile Focsani, marchize Focsani, pergole Focsani, copertine Tulcea, copertine retractabile Tulcea, marchize Tulcea, pergole Tulcea.