reduceri si oferte speciale

Oferte, promotii si servicii

Oferte 2018

Dupa reducerile si promotiile oferite cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate, va oferim si pe parcursul anului 2018, reduceri de pret pentru: usi de garaj sectionale, rulouri exterioare din aluminiu, usi de garaj tip rulou, copertine retractabile, automatizari porti, grilaje si perdele metalice.

În anul 2018 continuam cu urmatoarele oferte si promotii:

Usi de garaj sectionale, reduceri de pret -10%

 

Pentru toata gama de usi de garaj sectionale rezidentiale, indiferent de culoare, cu actionare manuala sau electromecanica, oferim o reducere de 10%, începand din luna Ianuarie, pâna în luna Mai 2018 (cu posibilitatea prelungirii promotiei).

Usi de garaj tip rulou, reduceri de pret -5%

Pentru toata gama rezidentiala de usi garaj rulou, culori standard (alb, gri, maro si maro închis), actionare manuala sau electrica, doar pentru usile cu lamele de 55 mm. (Rollo 55) si varianta electrica pentru usile cu lamele de 77 mm. (Rollo 77), oferim un discount de 5% pe toata perioada anului 2018.

Rulouri exterioare din aluminiu, reduceri de pret -10%

Pentru toata gama de rulouri exterioare aplicate, culori standard (alb, gri, maro si maro închis) si antracit, actionare manuala standard cu snur, oferim o reducere de 10%, începând din luna Ianuarie pâna în luna Martie 2018 (cu posibilitatea prelungirii promotiei pâna în luna Aprilie).

Copertine retractabile, reduceri de pret -10%

Pentru gama de copertine cu brate retractabile model NT, cu dimensiuni de pâna la 5 m lungime si 2,5 m deschidere si capotine (marchize), cu dimensiuni de pâna la 4 m lungime si 1,2 m deschidere, oferim o reducere de 10% pe toata perioada anului 2018.

Oferte copertine retractabile, actionate manual cu manivela sau actionate electric la buton, cu telecomanda si senzor de vânt. Preturi promotionale!

Automatizari porti batante si culisante, reduceri de pret -10%

Promotie valabila pentru:


Kit automatizare poarta batanta Erreka Temis

Automatizare pentru porti batante, pret promotional cu montaj si discount de -10% = 2.350 Lei

Kit de automatizare pentru porti batante, cu 2 canate de max 2,2 m/canat.

Kitul are în componenta: doua brate cu motoare de 24V, accesorii pentru fixarea bratelor, unitate de control electronica cu microprocesor programabil, cu încetinire la capat de cursa, display LCD, receptor radio încorporat, doua telecomenzi cu doua canale, un set de fotocelule infrarosu, lampa de semnalizare si chei pentru dispozitivele de deblocare în cazul penelor de curent.


Kit automatizare poarta batanta Motorline Professional Lince 300 

Automatizare porti batante, pret promotional cu montaj si discount de -10% = 2.350 Lei

Kit de automatizare pentru porti batante, cu doua canate de max 2,5 m/canat.

Kitul are în componenta: doua brate actuatoare cu motoare de 230V, accesorii pentru fixarea bratelor, unitate de control electronica cu microprocesor programabil cu memorarea parametrilor, cu încetinire la capat de cursa, receptor radio incorporat, doua telecomenzi cu patru canale, un set de fotocelule infrarosu, lampa de semnalizare si dispozitiv de deblocare de urgenta.


Kit automatizare poarta culisanta Erreka Dingo

Automatizare porti culisante, pret promotional cu montaj si discount de -10% = 2.250 Lei

Kit de automatizare pentru porti culisante rulante sau autoportante de maxim 400 Kg si 4,5 m deschidere.

Kit pentru porti de maxim 400 Kg cu pinion reglabil pe înaltime, format din: motor 24V pentru uz intensiv cu centrala inclusa, învata capetele de cursa prin encoder, o pereche fotocelule FT03, receptor radio rolling code IRRE2/250, doua telecomenzi rolling code IR02 cu doua canale, placa metalica de prindere si 5 m cremaliera nylon cu insertie metalica.


Kit automatizare poarta culisanta Motorline Prrofessional Bravo 500

Automatizare porti culisante, pret promotional cu montaj si discount de -10% = 2.220 Lei

Kit de automatizare pentru porti culisante rulante sau autoportante de maxim 500 kg. si lungimea de pâna la 7 m.

Kit pentru porti de maxim 500 Kg., format din: motoreductor echipat cu unitate de comanda, cu limitatori de cursa mecanici, placa de fixare, set de fotocelule, doua telecomenzi, lampa de semnalizare si 5 m cremaliera nylon cu insertie metalica.


Kit bariera electromecanica Motorline Professional KBM6

Bariera electromecanica, pret promotional cu montaj si discount de -10% = 4.380 Lei

Bariera electromecanica cu brat de 3,5 – 6 metri , motor 230V cu racire pentru utilizare intensa, cu încetinire la capete de cursa, unitate de control electronica programabila, cu receptor radio incorporat, cu doua telecomenzi cu patru canale, un set de fotocelule infrarosu cu oglinda, lampa de avertizare încorporata, picior suport de sprijin pentru capatul bratului si sistem de deblocare de urgenta.


revizii usi de garaj

Service, revizii, mentenanta

Puteti încheia un contract de mentenanta pe o perioada de 5 ani, cu revizii semestriale sau anuale pentru usa dumneavoastra de garaj, prelungind astfel garantia pe perioada contractuala cât si durata de functionare a usii dumneavoastra.

Asa cum aveti grija de autoturism, mergand la Service pentru reviziile programate, tot asa trebuie sa aveti grija si de usa de la garajul dumneavoastra.

Contactati-ne pentru a va face o revizie sau pentru încheierea unui contract de mentenata pentru usa de la garajul dumneavoastra.

 


reparatii usi de garaj

Interventii, reparatii usi de garaj

Aveti probleme cu functionarea usii de garaj, s-au rupt cablurile de tractiune sau au sarit de pe tamburi, s-a rupt un arc sau ambele arcuri, automatizarea nu mai face fata sau s-a defectat, ati lovit panourile usii si acestea s-au deteriorat?

Nu va faceti probleme, doar apelati la serviciile noastre sunând la unul dintre numerele de telefon 0734 476 543 sau 0771 102 377.

Vom stabili o întâlnire pentru constatarea defectiunilor, va comunicam pretul interventiei si mai apoi în maxim 48 de ore vom interveni pentru remedierea defectiunilor constatate.