Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Jaluzele orizontale exterioare

jaluzele orizontale exterioare

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu si jaluzele orizontale venetiene, fac parte din categoria produselor de umbrire a ferestrelor.

Produsul jaluzele orizontale exterioare din aluminiu este proiectat pentru o gama larga de aplicatii, atât comerciale cât si rezidentiale fiind un produs excelent pentru protectie împotriva luminii si caldurii soarelui.

Sistemele de jaluzele orizontale exterioare cu lamele din aluminiu sunt o alternativa foarte interesanta la rulourile exterioare din aluminiu, oferind un control mult mai bun al vizibilitatii si luminii.

Lamelele acestor jaluzele orizontale exterioare pot fi rotite pentru reglarea vizibilitatii si se strâng în partea superioara în pachet, identic ca la jaluzelele orizontale interioare.

Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt acoperite cu vopsea de buna calitate, îsi mentin culoarea în timp si au o durata îndelungata de viata, nu ruginesc si nu se decoloreaza.

Pe lânga avantajele legate de umbrire pe care jaluzelele exterioare le ofera, ele se integreaza foarte bine în arhitectura cladirii, conferindu-i un aspect modern si profesional.

Se pot adapta din punct de vedere estetic la o gama larga de aplicatii, fiind potrivite atât pentru cladiri de birouri sau hale industriale, precum si pentru locuinte private.
Stabilitate sporita datorata rezistentei lamelelor din aluminiu si a ghidajelor laterale care sustin jaluzeaua, asigurând protectia împotriva rafalelor de vânt puternic ce pot aparea pe neasteptate.
Actionarea se realizează manual cu ajutorul unei manivele, dar exista si posibilitatea automatizarii.

Jaluzele orizontale din aluminiu

jaluzele orizontale

Simplu de utilizat, jaluzelele orizontale sunt produse clasice, ideale pentru filtrarea sau stoparea accesului luminii în încapere. De asemenea, sunt foarte usor de manevrat pentru a permite accesul total sau partial al luminii soarelui în spatiul de locuit sau de lucru. Usor de montat si de întretinut, jaluzelele orizontale reprezinta o solutie foarte potrivita atât pentru casa cât si pentru birou.

Jaluzelele orizontale de aluminiu de la MONDOMATIC sunt recomandate în special pentru bucatarii si balcoane, acolo unde exista umezeala ridicata sau un spatiu limitat.

Aceste jaluzele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor în plan orizontal si de blocare semiautomata în plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor pâna la nivelul dorit.

Jaluzelele orizontale din aluminiu, cu lamele de 25 mm, sunt disponibile într-o varietate de peste 50 de culori si au avantajul ca pot fi fixate si între baghetele tamplariei, pe geam. Acesta înseamna ca atunci cand geamul este oscilobatant, jaluzeaua orizontala ramâne fixata pe geam.

Jaluzelele orizontale permit vederea în exterior chiar si atunci când sunt închise.

Se curata foarte usor de praf cu o cârpa uscata.

Principalele elemente componente si date tehnice:

  • Bara superioara este din otel galvanizat, cu dublu strat de vopsea.
  • Bara inferioara este, de asemenea, din otel galvanizat si supusa aceluiasi tratament ca si bara superioara. Dimensiunile sunt de 27 mm latime pentru o înaltime de 5,5 mm.
  • Lamelele sunt din aluminiu „super soft”, tratat chimic împotriva oxidarii. Dimensiunile sunt de 25 mm latime cu 0,21 mm grosime.
  • Scaritele care sustin lamelele sunt din polyester asigurand o închidere de 85%.
  • Sforile de ridicare a storului sunt, de asemenea, din polyester si au diametrul de 1,4 mm.
  • Tija de orientare a lamelelor este din policarbonat incasabil, cu profil hexagonal, avand o terminatie de aceeasi culoare ca si storul.
  • Frâna este autoblocanta, compusa dintr-o rola lisa, fixa, din bronz si o rola canelata mobila, de asemenea din bronz, care blocheaza storul la înaltimea dorita. Sistemul acesta de frâna este situat într-o piesa turnata, închisa de un grilaj din inox 306 care impiedica sforile sa se încurce.
  • Jaluzelele pot avea în partea superioara un profil de mascare pentru bara superioara în doua culori standard, alb si maro.

Cere Oferta

Galerie foto