Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

mondomatic despre noi

Despre Mondomatic.

S.C. Mondomatic S.R.L. a fost înfiintata în iunie 2007 cu capital privat si îsi desfasoara activitatea în domeniul automatizarilor rezidentiale, închiderilor rezidentiale si industriale, sistemelor de umbrire profesionale, oferind tuturor clientilor servicii la cel mai înalt nivel calitativ.
În perioada noastra de activitate am deprins o vasta experienta, care alaturi de produsele de calitate comercializate constituie garantia certa a unui partener de încredere.

Evolutia firmei s-a caracterizat prin permanenta preocupare, de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor, cât si de a asigura asistenta tehnica în perioada de garantie si post-garantie pentru produsele pe care le comercializam.

Cine suntem?!

Suntem dealeri zonali ai Alexiana Group S.A., Nice S.p.A Italia prin Nice Romania S.A., Matz-Erreka S. Coop. Spania prin Automatizari Erreka Rom, avem încheiate contracte de parteneriat si colaborare cu Tentrom Paradise S.R.L., Flexible Door Concept S.R.L, RTH Proconstruct S.R.L., societati care activeaza în acelasi domeniu, pentru a putea acoperi acest sector de piata în care activam.

Am lansat în anul 2009 site-ul de vanzari online www.automatizari-rezidentiale.ro, în anul 2011 site-ul de copertine retractabile copertine.mondomatic.ro, iar in anul 2014 site-ul de vânzari online www.automatizari-porti.eu.

Ne desfasuram activitatea atât în judetul Galati cat si în Braila, Tulcea, Vrancea, Buzau, Vaslui precum si în alte judete daca volumul lucrarilor este destul de mare ca sa suporte deplasarea.

Avem un portofoliu de clienti de peste 1.500 persoane fizice si de peste 100 de societati comerciale. Datorita serviciilor prestate si a calitatii produselor comercializate, clientii cu care am avut raporturi de colaborare, ne-au adus la randul lor alti clienti drept multumire, marindu-ne astfel portofoliul de clienti satisfacuti.

Întrucât ne dorim sa fim cât mai deschisi, noi facem totul la vedere.

Va prezentam câtiva clienti din portofoliul Mondomatic:

logo ElectroAMIlogo Phoenix Slag Serviceslogo Navrom SAlogo Romalumillogo Alturlogo General CPSlogo Romnavlogo Instal Electriclogo Grand Artlogo Dedeman Brailalogo Belarus Tractorlogo Demcar 2000

logo CNP Galati logo Bin Furni Prod logo Restaurant Heavens logo Diego logo Izoterm Construct

Doriti o oferta de pret pentru un contract de întretinere si interventii pentru usi sectionale rezidentiale sau industriale, automatizari porti, grilaje si perdele metalice, pergole si copertine, usi automate, etc.?

Apelati la specialistii Mondomatic:

La telefon: 0771 102 377, Fax: 0336 407 012 sau E-mail.

ECHIPA MANAGERIALA:

Manager General

DAN BONCAN

Dan management

Manager

MARIAN DOBREA

Marian management

Dep. Vânzari

ANISOARA BONCAN

Anisoara vanzari