Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Produse pentru domeniul comercial

Mondomatic comercializeaza si monteaza urmatoarele produse:

Sisteme de închideri comerciale: usi automate, grilaje mobile, usi rapide, usi rezistente la foc, geamuri mobile. Închideri perimetrale: sisteme de porti automate. Sisteme de control acces: bariere automate, gestionare parcari, turnicheti. Sisteme de umbrire profesionale: copertine, pergole cu acoperis retractabil, jaluzele exterioare.

comercial

Oferim consultanta si masuratori, prestam servicii de montaj pentru toata gama de produse comercializate pentru domeniul comercial:

Usi sectionale

usi sectionale industriale

Usi industriale sectionale sunt sigure si rezistente, economisesc spatiul, izoleaza termic si acustic. Usile industriale se produc într-o gama larga de modele si culori.

Vezi pagina

Grilaje metalice

grilaje mobile

Grilaje si perdele metalice reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protectie, totodata sustinand o atmosfera comerciala profesionala.

Vezi pagina

Usi tehnice si antifoc

usi antifoc

Usile tehnice sunt usi cu rol special de siguranta si functionalitate. Usile rezistente la foc sunt usi cu o rezistenta speciala la incendiu.

Vezi pagina

Usi rapide

usi rapide pvc

Usile rapide din PVC cu roluire, sunt ideale pentru a fi folosite în domenii precum: depozite, magazine, centre comerciale, hipermarketuri.

Vezi pagina

Pergole și copertine

pergole aluminiu

Pergole din aluminiu sau lemn, cu acoperis retractabil sunt perfecte pentru terase, oferind un spatiu modern, confortabil si estetic afacerii dumneavoastra.

Vezi pagina

Bariere parcari

bariere acces

Bariere automate pentru parcari de tip privat, public si industrial. Bariere electromecanice profesionale pentru trafic intens si control acces.

Vezi pagina

Usi automate

usi automate

Usile automate sunt alegerea perfectă pentru intrarile din benzinării, supermarketuri, centre comerciale, asigurand un trafic mare de persoane.

Vezi pagina

Jaluzele exterioare

jaluzele orizontale exterioare

Jaluzelele orizontale exterioare din aluminiu, din oferta Mondomatic, sunt proiectate pentru o gama larga de aplicatii, atât comerciale cât si rezidentiale.

Vezi pagina

Geamuri mobile

geamuri mobile todocristal

Datorita sistemului de închidere cu geamuri mobile, puteti utiliza terasa întregul an, oferind un spatiu placut atât fumatorilor cât si nefumatorilor.

Vezi pagina

Parcare cu plata

parcare cu plata

Sistemele de parcare cu plata sunt sisteme destinate parcarilor publice sau private, ce necesita un control financiar asupra taxarii timpului petrecut în parcare.

Vezi pagina

Turnicheti

turnicheti acces

Sistemele de control acces cu turnicheti electromecanici pentru spatii comerciale, publice, stadioane, sunt unele dintre cele mai sigure şi eficiente sisteme.

Vezi pagina

Videointerfoane

videointerfon

Videointerfoanele fac parte din categoria sistemelor de control acces, prin intermediul acestora se poate permite accesul unui vizitator în incinta unei cladiri.

Vezi pagina

 

 
Tags: usi sectionale, grilaje si perdele metalice, usi tehnice si antifoc, usi rapide, bariere automate, sisteme de umbrire, pergole si copertine, usi automate, porti automate, jaluzele orizontale exterioare, geamuri mobile, sisteme de parcari cu plata, turnicheti, videointerfoane.

Oferte, Promotii 2018

Oferte Speciale

oferte_speciale_2018

oferte-speciale

Gasiti-ne pe Google +
Mondomatic You Tube
Protectia consumatorului

anpc logo