Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Burdufuri izotermice si sasuri de andocare

burdufuri izotermice

Burdufuri izotermice sunt o parte importanta a sistemelor de andocare moderne. Rolul acestor burdufuri de etansare este de a reduce schimburile termice dar si de protectie la intemperii si praf.

Sistemele de obturatoare termice sunt construite pe o structura metalica din otel galvanizat, pe care este atasata o prelata flexibila tip perdea, din PVC, pe cele doua laterale si pe partea superioara a usii depozitului, etansând intrarea în momentul pozitionarii autovehicolului la rampa de descarcare.

Culoarea standard este negru, cu marcaje albe pentru ghidare, ce servesc ca puncte de referinta pentru o parcare corecta. Pentru anumite solicitari burdufurile izotermice pot avea etansari pneumatice sau etansari tip perna.

Dimensiunile standard sunt 3400 mm (latime) x 3500 mm (inaltime) x 600 mm (adincime), dar la cerere se pot executa si dimensiuni speciale.

Obturatoare termice, domenii de utilizare

  • departamente de aprovizionare/livrare
  • depozite de materiale usoare sau grele
  • depozite alimentare
  • centre logistice
  • depozite frigorifice

Avantaje utilizare burdufuri de etansare

  • gama larga de produse, dimensiuni si accesorizari
  • rezistenta si durabilitate în timp
  • sisteme antistrivire

Modele de burdufuri izotermice

 

burdufuri de etansare tip perdea

 

Burdufuri tip perdea

Aplicabilitate universala datorita gamei mari de modele de cadre si cortine, disponibile în varianta „de dock” sau „de nivel 0”. Sunt unele dintre cele mai utilizate tipuri de obturatoare termice.

 

 

burdufuri izotermice gonflabile

 

Burdufuri gonflabile

Se folosesc în zona de andocare a depozitelor curate si a celor frigorifice, ofera etansarea maxima în jurul camionului aflat in statia de andocare. De asemenea si aceste tipuri de burdufuri izotermice au o utilizare destul de frecventa.

 

 

burdufuri de etansare cu perne

 

Burdufuri cu perne

Este burduful cu cea mai buna etansare, conceput mai ales pentru depozite frigorifice. Este unul dintre cele mai bune burdufuri de etansare.

 

 

burdufuri de etansare obturatoare termice

 

Sasuri de andocare

Reprezinta solutia cea mai buna pentru obtinerea unui transfer termic minim, de aceea este des utilizat la depozitele frigorifice pentru obtinerea asa-numitului „cool-chain”.

 

Burdufurile izotermice de etansare comercializate si instalate de Mondomatic, sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu. De asemenea comercializam si instalam rampe de egalizare pentru hale industriale si spatii comerciale.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret pentru obturatoare termice, va rugam contactati-ne.

Galerie foto

Tags: burdufuri izotermice, obturatoare termice, burdufuri etansare, burdufuri izotermice Galati, obturatoare termice Galati, burdufuri etansare Galati, burdufuri izotermice Braila, obturatoare termice Braila, burdufuri etansare Braila, burdufuri izotermice Tulcea, obturatoare termice Tulcea, burdufuri etansare Tulcea, burduf izotermic, burduf etansare, obturator termic.