Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Bariere electromecanice control acces

bariere electromecanice

Produsul bariere electromecanice întâlnite si ca bariere auto, bariere acces, bariere automate, bariere rutiere, bariere stradale sunt produse de acces controlat.

Comercializam bariere acces produse în UE: bariere Came, bariere Nice, bariere BFT, bariere Roger, produse în Italia si bariere Erreka produse în Spania.

Produsul bariere automate pentru acces controlat se produce într-o gama diversa de modele si marimi. Se pot acoperi deschideri de la 2 m pâna la 12 m cu o singura bariera.

De asemenea pot fi acoperite deschideri de pâna la 16 m cu doua bariere electromecanice opuse sau prin intermediul unei bariere cu lant.

Barierele automate pot fi instalate în parcari de tip privat, public si industrial.

Aceste bariere auto sunt puternice si rapide datorita motoreductoarelor electromecanice de 24Vcc si 36 Vcc, cu puteri cuprinse între 100 si 500W si cuplu de pâna la 600 Nm.

Barierele realizeaza deschiderea completa la 90 grade într-un timp cuprins între 2 si 10 secunde în functie de lungimea bratului barierei.

Aceste bariere electromecanice sunt inteligente si sigure, având posibilitatea setarii functiilor de accelerare si încetinire, la începutul si la sfârsitul fiecarei manevre, inversarea automata a manevrei în cazul întâlnirii unui obstacol.

Bariere electromecanice, avantajele utilizarii

 • Sunt comode având compartimente separate pentru componentele electronice si mecanice.
 • Acces facil atât la unitatea de comanda cât si la partile mecanice.
 • Unitate de comanda sofisticata si performanta, cu sistem revolutionar de administrare a fortei, a vitezei si a miscarilor lente.
 • Sunt modele destinate oricarui tip de trafic, si se pot monta pe orice tip de sol.
 • Produsul bariere automate, reprezinta o modalitate eficienta de control al accesului în parcarile institutiilor, intreprinderilor sau a spatiilor private.
 • Respectivele bariere automate pot fi însotite de numeroase accesorii: lampa de semnalizare, fotocelule, lumini în bratul barierei, stâlpi pentru sustinerea bratelor barierelor auto.
 • Daca bariera din diferite motive nu mai este conectata la o sursa de alimentare electrica, aceasta poate fi manevrata în modul manual, accesul în zona nefiind afectat.

Gama de bariere electromecanice comercializate de Mondomatic cuprinde:

 

Bariere BFTBariere CameBariere ErrrekaBariere NiceBariere Roger Technology
Bariera Moovi

bariera moovi bft

 • Bariera acces cu carcasa din otel galvanizat vopsit în câmp electrostatic. Bratele folosite pentru acest model sunt cu lungimi de 3 si 6 m.
 • Bariera automata disponibila si în varianta rapida Moovi 30S cu viteza de deschidere la 90° de 1,5 secunde si utilizare intensiva.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera Giotto

bariera giotto bft

 • Bariera rutiera cu carcasa din otel galvanizat vopsit în câmp electrostatic. Bratele folosite pentru acest model sunt cu lungimi de 3, 5 si 6 m.
 • Viteza de deschidere a barierei la 90° este cuprinsa între 2,5 secunde pentru bratul de 3 m si 5 secunde pentru bratul de 6 m.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera Michelangelo

bariera michelangelo bft

 • Bariera auto cu carcasa din otel galvanizat vopsit în câmp electrostatic. Bratele folosite pentru acest model sunt cu lungimi de 6 si 8 m.
 • Viteza de deschidere la 90° este cuprinsa între 6 secunde pentru bratul de 6 m si 8 secunde pentru bratul de 8 m. Sistem de reglaj electronic al curselor care asigura precizia maxima a miscarii.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

Bariera Gard 4

bariera came gard

 • Bariera rutiera pentru deschideri de pâna la 3,75 m., disponibila si cu carcasa din otel inoxidabil AISI 304.
 • Timp de deschidere la 90°, între 2 si 6 secunde. Utilizare pentru trafic intens.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera Gard 8

bariera came gard

 • Bariera automata pentru deschideri de pâna la 7,6 m., disponibila si cu carcasa din otel inoxidabil AISI 304.
 • Bariera electromecanica pentru deschideri mari, de uz industrial si public. Viteza de deschidere la 90° între 4 si 8 secunde.
 • Motoreductorul de joasa tensiune asigura functionarea ideala a barierei în conditii de uz intensiv.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera Gard 12

bariera gard 12

 • Bariera automata care ofera posibilitatea deschiderii si închiderii unui spatiu de 12 metri în doar 10 secunde.
 • Solutie cu 2 motoreductoare instalate pe aceeasi axa, având un cuplu cu adevarat remarcabil.
 • Motoreductoarele de joasa tensiune asigura functionarea ideala a acestei bariere automate în conditii de uz intensiv.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera Cat

bariera cat

 • Bariera automata cu lant pentru închiderea unor pasaje de pâna la 16 m.
 • Bariera Cat este ideala pentru parcarile publice sau private, pentru prevenirea accesului pietonilor si în zone limitate traficului.
 • În caz de pana de curent si în toate situatiile de urgenta, lacatul de siguranta cu cheie personalizata permite eliberarea imediata a lantului.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

Bariera Net

bariera erreka net

 • Bariera electromecanica cu carcasa din otel galvanizat vopsit electrostatic, bratele folosite sunt cu lungimile de 4 si 6 metri, în model telescopic tubular.
 • Viteza de deschidere la 90° cuprinsa între 4 secunde pentru bratul de 4 metri si 8 secunde pentru bratul de 6 metri, utilizare intensiva.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera Omni

bariera erreka omni

 • Cu carcasa din otel galvanizat vopsit electrostatic, acesta bariera este un model de bariera cu lant vopsit în doua culori: rosu si alb.
 • Bariera Omni poate închide o deschidere cuprinsa între 8 si 15m. Cu sina îngropata pentru protectia lantului.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

Bariera Wil

bariera nice wil

 • Bariera automata disponibila în doua variante constructive ale carcasei, una cu carcasa din otel galvanizat vopsit electrostatic si una cu carcasa din inox satinat. Bratele folosite pentru acest model sunt cu lungimi de 4 si 6 m.
 • Deschidere completa la 90° în numai 3,5 secunde pentru bratul de 4 metri si 5 secunde pentru bratul de 6 metri.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera Signo

bariera nice signo

 • Bariera electromecanica disponibila în doua variante constructive ale carcasei, una cu carcasa din otel galvanizat vopsit electrostatic si una cu carcasa din inox satinat. Bratele folosite pentru acest model sunt cu lungimi de 3, 4 si 6 metri.
 • Deschidere completa la 90° în numai 1,8 secunde pentru bratul de 3 metri, 3 secunde pentru bratul de 4 metri si 6 secunde pentru bratul de 6 metri.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Bariera BAR

bariera nice bar

 • Bariera rutiera disponibila în trei versiuni S, M si L. Versiunea S este cu brat standard de 4 metri, versiunea M diponibila în trei variante: M3 cu brat de 3 metri, M5 având brate cu lungimi de 4 sau 5 metri si M7 având brate cu lungimi de 5, 6 si 7 metri, iar versiunea L este disponibila cu brate de 7 si 9 metri.
 • Timpul de deschidere completa la 90°, pentru gama de bariere BAR, este cuprins între 1,8 si 10 secunde, în functie de lungimea bratului barierei.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

Bariera Agilik

bariera agilik

 • Bariera auto cu carcasa din otel galvanizat vopsit în câmp electrostatic. Bratele folosite pentru acest model sunt cu lungimi de 4 si 6 m.
 • Timpul de deschidere completa la 90°, este de 3 secunde pentru bratul de 4 metri si 6 secunde pentru bratul de 6 metri. Utilizare super intensiva, motorul cu tehnologia Brushless la 36 V permite utilizarea barierei 24 de ore din 24 fara oprire.

 

Pentru detalii suplimentare descarca brosura. Descarca

 

Galerie foto

Tags: bariere electromecanice, bariere acces, bariere auto, bariere stradale, bariere automate, bariere rutiere, pret bariere auto, bariere Nice, bariere Erreka, bariere Came, bariere BFT, bariere Roger, bariere acces Galati, bariere auto Galati, bariere stradale Galati, bariere rutiere Galati, bariere electromecanice Galati, bariere automate Galati, bariere acces Braila, bariere auto Braila, bariere stradale Braila, bariere rutiere Braila, bariere electromecanice Braila, bariere automate Braila, bariere acces Buzau, bariere auto Buzau, bariere stradale Buzau, bariere rutiere Buzau, bariere electromecanice Buzau, bariere automate Buzau, bariere acces Bacau, bariere auto Bacau, bariere stradale Bacau, bariere rutiere Bacau, bariere electromecanice Bacau, bariere automate Bacau, bariere acces Tulcea, bariere auto Tulcea, bariere stradale Tulcea, bariere rutiere Tulcea, bariere electromecanice Tulcea, bariere automate Tulcea, bariere acces Vaslui, bariere auto Vaslui, bariere stradale Vaslui, bariere rutiere Vaslui, bariere electromecanice Vaslui, bariere automate Vaslui, bariere acces Vrancea, bariere auto Vrancea, bariere stradale Vrancea, bariere rutiere Vrancea, bariere automate Vrancea, bariere electromecanice Vrancea, preturi bariere.