Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj tip rulou

Rulouri exterioare din aluminiu

Tâmplarie PVC Rehau cu geam termopan

Automatizari porti marca Came, Roger, Nice, Erreka si BFT

Porti autoportante rezidentiale si industriale

Bariere automate marcile Came, Roger, Nice, BFT si Erreka

Grilaje rulante si perdele metalice rulou

Copertine retractabile si pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Jaluzele orizontale exterioare din aluminiu

Usi industriale sectionale

Burdufuri izotermice

Usi industriale rulou

Usi rapide cu roluire si împachetare

Porti si garduri din fier forjat

Turnicheti acces controlat

Usi tehnice si usi antifoc

Usi automate culisante si rotative

Sisteme de parcare cu plata

Videointerfoane

Automatizari porti batante, porti culisante si usi garaj

automatizari porti

Sisteme de automatizari rezidentiale si industriale, începand cu automatizari usi de garaj rezidentiale si industriale, automatizari porti culisante si automatizari porti batante, bariere electromecanice si pâna la sisteme de acces controlate.
Sistemele de actionari pentru toate tipurile de deschideri, care respecta cele mai severe standarde europene.

Atât usile de garaj cât si portile, fie ele batante sau culisante, de la resedinta dumneavoastra, pot fi dotate cu cele mai eficiente sisteme automate, cu telecomanda.
Usa de la garaj sau poarta se va deschide în cel mai scurt timp, într-un mod silentios si eficient din punct de vedere al consumului electric.

Sistemele de automatizare sunt testate în cele mai crude conditii si sunt comercializate doar daca trec de aceste teste cu brio.
Sunt dotate cu mecanisme de siguranta proiectate de ingineri specialisti pentru ca dumneavoastra sa operati automatizarile în deplina siguranta.

Aceste automatizari pentru porti sau automatizari pentru usi de garaj au în componenta sisteme electronice cu fotocelule care actionează oprirea de urgenta în cazul în care detecteaza un obstacol în calea usii sau portii care este pe cale sa se închida.
Exista si un sistem de siguranta care opreste usa sau poarta, din miscarea de închidere sau deschidere la întâlnirea unui obstacol.

logo bftlogo camelogo errekalogo nicelogo roger technology

Mondomatic comercializeaza automatizari BFT, automatizari Came, automatizari Erreka, automatizari Nice si automatizari Roger Technology.
Sistemele de automatizari rezidentiale sau industriale comercializate, sunt fabricate în Italia si Spania si corespund tuturor standardelor si agrementelor de calitate cerute de C.E.

Mondomatic comercializeaza si monteaza urmatoarele tipuri de automatizari:

Automatizari porti, domenii de utilizare

 • Porti pentru accesul rezidential
 • Porti pentru obiective publice
 • Porti pentru complexuri rezidentiale
 • Porti pentru pasaje pietonale sau auto
 • Parcari subterane cu numar redus de locuri de parcare
 • Garaje rezidentiale

Automatizari rezidentiale, avantaje utilizare

 • nu mai coborâti din masina ca sa închideti sau sa deschideti usa de garaj,
 • nu va mai chinuiti cu portile de dimensiuni considerabile, în conditii meteo nefavorabile,
 • siguranta în explotatare prin diversitatea echipamentelor care se pot conecta,
 • o diversitate foarte mare a paletei de produse,
 • automatizarea se potriveste perfect cerintelor dumneavoastra,
 • totul se reduce la o simpla apasare de buton.

Gama de actionari porti comercializata de Mondomatic cuprinde:

Automatizari porti BFTAutomatizari porti CameAutomatizari porti ErrekaAutomatizari porti NiceAutomatizari porti Roger Technology
automatizari bft

Pentru automatizarea portilor rulante si batante în functie de dimensiune si greutate, precum si pentru usile de garaj sectionale si basculante, va recomandam urmatoarele tipuri de sisteme:

 

Automatizari porti batante
 • În gama sistemelor de automatizare cu brate, avem kituri de automatizare cu montare externa pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,5 metri pe aripa si pâna la 5 metri pe aripa. În aceasta categorie gasim urmatoarele kituri: Phobos N, Phobos NL, Phobos N BT si Phobos NL BT
 • În gama sistemelor de automatizari BFT cu brat articulat, montare externa, pentru porti pivotant batante cu dimensiunea aripilor începând de la 1.2 metri pe aripa si pâna la 4 metri pe aripa, regasim urmatoarele kituri de automatizare: Virgo Kit si Igea BT.
 • Sistemele de automatizari porti BFT cu montaj îngropat, pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,5 metri pe aripa si pâna la 8 metri pe aripa, cuprind urmatoarele kituri: Eli 25 si Eli 250 BT.

 

Automatizari porti culisante
 • În gama sistemelor de automatizare BFT, pentru porti glisante, atât rulante cât si în consola, uz rezidential, cu greutati cuprinse între 300 si 1000 de Kg., avem kiturile: Deimos BT, Deimos A400, Ares 1000 .
 • În gama sistemelor de automatizare BFT, pentru porti glisante, atât rulante cât si în consola, uz industrial, cu greutati cuprinse între 1000 si 4000 de Kg., avem sistemele: Icaro MA si SP4000.

 

Automatizari usi garaj
 • În gama sistemelor de automatizare BFT, pentru usi de garaj sectionale si basculante, uz rezidential, avem urmatoarele kituri: Tiziano, Botticelli si Eos 120
 • În gama sistemelor de automatizare BFT, pentru usi sectionale industriale gasim urmatoarele sisteme de automatizare: Argo si Pegaso.

 

Automatizari grilaje rulante
 • În gama sistemelor de automatizare pentru grilaje si perdele metalice, gasim kiturile Wind 130 si Wind 235.

Detalii suplimentare pe site-ul producatorului. Acceseaza

automatizari came

Automatizari porti batante
 • Din gama sistemelor de automatizare cu brate, avem kituri de automatizare cu montare externa pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,5 metri pe aripa si pâna la 7 metri pe aripa. În aceasta categorie gasim urmatoarele kituri: Amico, Ati, Krono si Axo.
 • Din gama sistemelor de automatizari Came cu brat articulat, montare externa, pentru porti pivotant batante cu dimensiunea aripilor începând de la 1.2 metri pe aripa si pâna la 4 metri pe aripa, avem kiturile: Stylo, Fast40 si Ferni.
 • Din gama sistemelor Came cu montaj îngropat, pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,5 metri pe aripa si pâna la 8 metri pe aripa, avem urmatoarele kituri: Myto, Frog J, Frog, Frog Plus si Super Frog.

 

Automatizari porti culisante
 • Gama sistemelor de automatizare Came, pentru porti culisante, atât rulante cât si autoportante cu greutati cuprinse între 300 si 800 de Kg, uz rezidential. Din aceasta categorie fac parte urmatoarele kituri: Bx 243 si Bx Kit.
 • Gama sistemelor de automatizari Came, uz rezidential si industrial, pentru porti culisante, atât rulante cât si autoportante cu greutati cuprinse între 1000 si 3500 Kg. Din aceasta categorie fac parte urmatoarele sisteme de automatizari: BK si BY-3500T.

 

Automatizari usi garaj
 • Din gama sistemelor de automatizare Came, pentru usi de garaj sectionale si basculante, uz rezidential, fac parte urmatoarele kituri: Ver Kit si V6000 Kit.

Detalii suplimentare pe site-ul producatorului. Acceseaza

automatizari erreka

Automatizari porti batante
 • Gama sistemelor Erreka cu brate, kituri de automatizare cu montare externa pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,2 metri pe aripa si pâna la 4 m pe aripa. În aceasta categorie gasim urmatoarele kituri de automatizari: Ares Kit, Calypso Kit, Bul Kit si Vulcan Kit (hidraulic).
 • Din gama sistemelor Erreka cu brat articulat, montare externa, pentru porti pivotant batante cu dimensiunea aripilor începând de la 1.2 metri pe aripa si pâna la 2,5 metri pe aripa, avem kitul Arc 25.
 • Gama sistemelor Erreka cu montaj îngropat, kituri de automatizare cu montare în pamânt, pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,5 metri pe aripa si pâna la 3,5 m pe aripa. În aceasta categorie se regasesc urmatoarele kituri: Mole Kit si Topo Kit.

 

Automatizari porti culisante
 • Gama sistemelor de automatizare Erreka, uz rezidential, pentru porti culisante, atât rulante cât si autoportante cu greutati cuprinse între 400 si 1000 de Kg.
  Din aceasta categorie fac parte urmatoarele kituri: Puma Kit, Dingo Kit, Lince Kit si Rino kit
 • Gama sistemelor de automatizare Erreka, uz rezidential si industrial, pentru porti culisante, atât rulante cât si autoportante cu greutati cuprinse între 1800 si 4000 Kg.
  Din aceasta categorie fac parte urmatoarele sisteme: Toro Kit si Hyperfor HY4000E.

 

Automatizari usi garaj
 • Gama sistemelor de automatizare Erreka, pentru usi de garaj sectionale si basculante, uz rezidential.
  Din acesta categorie fac parte urmatoarele kituri: Azimuth Kit si Naos Kit.
 • Gama sistemelor de automatizare Erreka, pentru usi sectionale industriale.
  Din aceasta categorie face parte sistemul SKY 110 Kit.

 

Automatizari grilaje rulante
 • În gama sistemelor de automatizare pentru grilaje si perdele metalice, Erreka produce kitul de automatizare Ergos.

Detalii suplimentare pe site-ul producatorului. Acceseaza

automatizari nice

Automatizari porti batante
 • Gama sistemelor Nice cu brate, kituri de automatizare cu montare externa pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,2 metri pe aripa si pâna la 3,5 m pe aripa.
  În aceasta categorie se regaste gama Nice Wingo cu urmatoarele kituri: Wingo KCE, Wingo 2024 KCE, Wingo 4024 KCE, Wingo 3524 KCE, Wingo 5024 KCE si Wingo 5 KCE. În aceiasi categorie se încadreaza si sistemul Toona 4024 KCE.
 • Gama sistemelor Nice cu brat articulat, kituri de automatizare cu montare externa, cu brate articulate, pentru porti pivotant batante cu dimensiunea aripilor începând de la 0,8 metri pe aripa si pâna la 3,5 metri pe aripa.
  În aceasta categorie se regasesc urmatoarele kituri: Walky 1024 KCE, Walky 2024 KCE, POP KCE, Hopp KCE si Hyke KCE.
 • Gama sistemelor Nice cu montaj îngropat, kituri de automatizare cu montare în pamânt, pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,5 metri pe aripa si pâna la 2,3 m pe aripa.
  În aceasta categorie se regasesc urmatoarele kituri: X-METRO 2024 KCE si X-METRO 2124 KCE.

 

Automatizari porti culisante
 • Gama sistemelor de automatizare Nice, uz rezidential, pentru porti culisante, atât rulante cât si autoportante cu greutati cuprinse între 300 si 1000 de Kg.
  Din aceasta categorie fac parte urmatoarele kituri: Road KCE, Road 400 KCE, Robus 400 KCE, Robus 600 KCE, Robo 500 KCE si Robo KCE.
 • Gama sistemelor de automatizare Nice, uz rezidential si industrial, pentru porti culisante, atât rulante cât si autoportante cu greutati cuprinse între 1500 si 3500 Kg.
  Din aceasta categorie fac parte urmatoarele sisteme: Thor 1500 KCE, Run 1500, Run 1800/2500 si TUB.

 

Automatizari usi garaj
 • Gama sistemelor de automatizare Nice, pentru usi de garaj sectionale si basculante, uz rezidential.
  Din acesta categorie fac parte urmatoarele kituri: Shel 75 KCE, Spido KCE, Spider KCE, Spinbus KCE si Spin KCE.
 • Gama sistemelor de automatizare Nice, pentru usi sectionale industriale.
  Din aceasta categorie fac parte urmatoarele sisteme: SOON, SUMO si TomS KCE.

 

Automatizari grilaje rulante

Detalii suplimentare pe site-ul producatorului. Acceseaza

automatizari roger

Automatizari porti batante
 • Gama sistemelor de automatizare Roger cu brate, montare externa, pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,2 metri pe aripa si pâna la 5 metri pe aripa, au în componenta urmatoarele kituri: R20/320, R20/520, M20 si H20 .
 • Gama sistemelor de automatizare cu brate articulate, montare externa, pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,2 metri pe aripa si pâna la 3,5 metri pe aripa, au în componenta urmatoarele kituri: H23/284 kit si R23/273 kit.
 • Gama sistemelor de automatizare Roger Technology cu montaj îngropat, pentru porti batante cu dimensiunea aripilor începand de la 1,2 metri pe aripa si pâna la 3,5 metri pe aripa, au în componenta kitul R21/353.

 

Automatizari porti culisante
 • Gama sistemelor de automatizare Roger Technology, uz rezidential, pentru porti glisante, atât rulante cât si autoportante cu greutati cuprinse între 300 si 1200 de Kg., cuprinde sistemele: H30/645 Kit si R30/1200 Kit.
 • Gama sistemelor de automatizare Roger Technology, uz industrial, pentru porti culisante, atât rulante cât si în consola cu greutati cuprinse între 1200 si 2200 de Kg., cuprinde sistemele: G30/1803 si G30/2203.

 

Automatizari usi garaj
 • Din gama sistemelor de automatizare Roger Technology, pentru usi de garaj sectionale si basculante, uz rezidential, fac parte urmatoarele kituri: M40, H40 si G40.

Detalii suplimentare pe site-ul producatorului. Acceseaza

Galerie foto

Tags: automatizari porti, automatizari porti batante Galati, automatizari porti culisante Galati, automatizari porti nice, automatizari porti erreka, automatizari porti bft, automatizari porti came, automatizari porti roger technology, sisteme automate, sisteme de automatizari, porti automate, automatizari porti ieftine, automatizari Galati, automatizari porti Galati, actionari porti Galati, automatizari Braila, automatizari porti Braila, actionari porti Braila, automatizari Buzau, automatizari porti Buzau, actionari porti Buzau, automatizari Bacau, automatizari porti Bacau, actionari porti Bacau, automatizari Tulcea, automatizari porti Tulcea, actionari porti Tulcea, automatizari Vaslui, automatizari porti Vaslui, actionari porti Vaslui, automatizari Vrancea, automatizari porti Vrancea, actionari porti Vrancea, actionari porti batante, actionari porti culisante, automatizari porti culisante, automatizari porti batante.